már
14

Itt a tavasz - a méregtelenítés ideje. A testkezelés, alakformálás ilyenkor válik igazán fontossá: ahogy jön a meleg, úgy szeretnék megszabadulni a ruhadaraboktól. Sokan ilyenkor szembesülnek a felesleges kilók, zsírpárnák meglétével és úgy döntenek, hogy elkezdenek valamilyen fogyókúra vagy testkezelés orientált időszakot.

Többet mozognak, jobban megnézik, hogy mit esznek és megfelelő diétás étrenddel próbálkoznak, de sokszor ez nem elég. A fogyás nehéz dolognak bizonyul - pontosabban a sok fogyasztó módszer igen gyakran nem bizonyul tartósnak hatékonynak. Vagy épp nem onnan fogyunk, ahonnan szeretnénk...




Ilyenkor segítenek a fogyasztó gépek. Igen sokféle zsírégetés, zsírbontás lehetséges a különböző technológiáknak köszönhetően. Ilyen többek között a rádiófrekvenciás zsírbontás, vagy az ultrahangos kavitációs zsírbontás vagy röviden ultrahangos kavitáció.

A bejegyzés trackback címe:

https://alakformalas-fogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr332739577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása