ápr
4

A fogyókúra örökösen visszatérő téma a mind a nők, mind a férfiak körében. Számos módja van a fogyás elérésének, mégis több problémát is meg kell oldani a kívánt ideális testsúly és testkép kialakításához.

Az egyik probléma, mely a legtöbb fogyás esetén megtapasztalható: sokan igen hamar visszaszedik a sokszor túl gyorsan leadott kilókat - a másik ilyen probléma, hogy nem onnan fogyunk, ahonnan szeretnénk: nem hatékony a zsírégetés, zsírbontás.

A jojo effektusról most nem beszélnénk sokat - a lényeg az lenne, hogy teljes étrend életmód változtatást igényel. Gondosan kiválasztott ételek, italok fogyasztása mellett sok mozgás szükséges - leginkább azért, hogy ne izomból, hanem testzsírból fogyjunk.

Érdekesebb kérdés a helyi fogyasztás - a zavaró, szűnni nem akaró zsírpárnák....

A legtöbb esetben egy fogyasztószalon sokat tud segíteni a zsírégetés, zsírbontás problémáján: sokféle fogyasztó gép áll rendelkezésre manapság a zsíroldás elérésére.

A mezoterápia kiválóan alkalmas a hatóanyagok bőr alá juttatása oda és olyan koncentrációban, ahogy az szükséges. A kavitációs zsírbontás ultrahanggal dolgozik, mintegy szétrobbantja a zsírsejteket és a zsírégetés így maximális hatékonysággal működik.

Olvass sok-sok hasznos cikket a az alakformálásról a fittpercek.hu weboldalon!

A bejegyzés trackback címe:

https://alakformalas-fogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr472798920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása