ápr
4

A fogyókúra örökösen visszatérő téma a mind a nők, mind a férfiak körében. Számos módja van a fogyás elérésének, mégis több problémát is meg kell oldani a kívánt ideális testsúly és testkép kialakításához.

Az egyik probléma, mely a legtöbb fogyás esetén megtapasztalható: sokan igen hamar visszaszedik a sokszor túl gyorsan leadott kilókat - a másik ilyen probléma, hogy nem onnan fogyunk, ahonnan szeretnénk: nem hatékony a zsírégetés, zsírbontás.

A jojo effektusról most nem beszélnénk sokat - a lényeg az lenne, hogy teljes étrend életmód változtatást igényel. Gondosan kiválasztott ételek, italok fogyasztása mellett sok mozgás szükséges - leginkább azért, hogy ne izomból, hanem testzsírból fogyjunk.

Érdekesebb kérdés a helyi fogyasztás - a zavaró, szűnni nem akaró zsírpárnák....

A legtöbb esetben egy fogyasztószalon sokat tud segíteni a zsírégetés, zsírbontás problémáján: sokféle fogyasztó gép áll rendelkezésre manapság a zsíroldás elérésére.

A mezoterápia kiválóan alkalmas a hatóanyagok bőr alá juttatása oda és olyan koncentrációban, ahogy az szükséges. A kavitációs zsírbontás ultrahanggal dolgozik, mintegy szétrobbantja a zsírsejteket és a zsírégetés így maximális hatékonysággal működik.

Olvass sok-sok hasznos cikket a az alakformálásról a fittpercek.hu weboldalon!

már
28

A mezoterápia gyors és hatékony kezelés, amely során úgynevezett mikroinjekciók beadásával egyénre szabott hatóanyag (koktél) kerül be a kezelt területre.

Másképpen megfogalmazva: biztonságos és célirányos hatóanyag bevitel - a szükséges hatóanyag közvetlenül a bőrbe jut, így a szájon át adott készítmények esetén fellépő hatóanyag-veszteség elkerülhető - tehát a testkezelés során így bejuttatott anyagok elérik a célzott területet az optimális koncentrációban.

A mezoterápiás kezelés alkalmas a szinte ledolgozhatatlan, viszonylag kis kiterjedésű zsírpárnáktól való megszabadulásra. A leginkább érintett területek a has, csípő és a comb.

A zsírlerakodások ilyen módon történő csökkentésének két fajtája létezik: a tűs és a tű nélküli mezoterápia más néven elektroporáció. 

Kozmetikai szalonok szakemberei szerint a mezoterápia hidratálja és regenerálja a bőrt. Az egyik leghatásosabb kezelés a cellulit csökkentésére, eltüntetésére.

már
14

Itt a tavasz - a méregtelenítés ideje. A testkezelés, alakformálás ilyenkor válik igazán fontossá: ahogy jön a meleg, úgy szeretnék megszabadulni a ruhadaraboktól. Sokan ilyenkor szembesülnek a felesleges kilók, zsírpárnák meglétével és úgy döntenek, hogy elkezdenek valamilyen fogyókúra vagy testkezelés orientált időszakot.

Többet mozognak, jobban megnézik, hogy mit esznek és megfelelő diétás étrenddel próbálkoznak, de sokszor ez nem elég. A fogyás nehéz dolognak bizonyul - pontosabban a sok fogyasztó módszer igen gyakran nem bizonyul tartósnak hatékonynak. Vagy épp nem onnan fogyunk, ahonnan szeretnénk...
Ilyenkor segítenek a fogyasztó gépek. Igen sokféle zsírégetés, zsírbontás lehetséges a különböző technológiáknak köszönhetően. Ilyen többek között a rádiófrekvenciás zsírbontás, vagy az ultrahangos kavitációs zsírbontás vagy röviden ultrahangos kavitáció.