már
28

A mezoterápia gyors és hatékony kezelés, amely során úgynevezett mikroinjekciók beadásával egyénre szabott hatóanyag (koktél) kerül be a kezelt területre.

Másképpen megfogalmazva: biztonságos és célirányos hatóanyag bevitel - a szükséges hatóanyag közvetlenül a bőrbe jut, így a szájon át adott készítmények esetén fellépő hatóanyag-veszteség elkerülhető - tehát a testkezelés során így bejuttatott anyagok elérik a célzott területet az optimális koncentrációban.

A mezoterápiás kezelés alkalmas a szinte ledolgozhatatlan, viszonylag kis kiterjedésű zsírpárnáktól való megszabadulásra. A leginkább érintett területek a has, csípő és a comb.

A zsírlerakodások ilyen módon történő csökkentésének két fajtája létezik: a tűs és a tű nélküli mezoterápia más néven elektroporáció. 

Kozmetikai szalonok szakemberei szerint a mezoterápia hidratálja és regenerálja a bőrt. Az egyik leghatásosabb kezelés a cellulit csökkentésére, eltüntetésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://alakformalas-fogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr92779884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása